Anti transpiratie

Bij overmatig transpireren kan door middel van injectie het zweten worden verminderd of volledig stil worden gelegd. Botuline Toxine werkt goed tegen overmatig transpireren onder de oksels, handen of voeten. Botuline Toxine blokkeert de werking van de zenuwen die zweetklieren prikkelen, waardoor voorkomen wordt dat de klieren zweet produceren.
De behandeling die door Dr. B Delavary wordt uitgevoerd is de Botuline Toxine anti-transpiratie behandeling van beide oksels, ook handen of voeten kunnen behandeld worden.

Na de eerste Botuline Toxine behandeling heeft u er 4 tot 6 maanden plezier van, de vervolgbehandelingen houden 6 tot 12 maanden aan.

RISICO'S
Zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en mensen met bepaalde spier- en/ of zenuwaandoeningen mogen niet behandeld worden. Er zijn geen bijwerkingen bekend van de Botuline Toxine anti-transpiratie behandelingen.

UW VOORZORG     
Het is belangrijk dat uw oksels zijn geschoren. Verdovingscrème is niet nodig, de anti-transpiratie behandeling duurt 20 minuten      

             

GEHEEL VRIJBLIJVEND EN GRATIS INTAKE-ADVIES
Tijdens een vrijblijvend en gratis intake gesprek met Dr. Delavary wordt gekeken of u geschikt bent voor een Botuline Toxine anti-transpiratiebehandeling. Een intake gesprek is bedoeld om u kennis te laten maken met de arts en bepaalde aspecten van de behandeling zoals, hersteltijd, bijwerkingen, nazorg en resultaten te bespreken. Tevens wordt er bekeken naar wat uw verwachtingen en wensen zijn over de behandeling.  

KOSTEN 
Per behandeling voor beide oksels    v.a. € 500,-   


WILT U MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN
NEEM CONTACT OP MET:               SHINE SKINCARE
OF STUUR EEN MAIL NAAR: INFO@SHINESKINCARE.NL