Body behandelingen

Een lichaamsbehandeling staat ook garant voor een heerlijk ontspannen gevoel. Iedereen heeft wel eens last van vermoeide spieren, pijnlijke gewrichten of een druk dagelijks leven.
Shine SkinCare heeft heerlijke behandelingen voor u samengesteld om uw lichaam weer nieuwe energie te geven.

De lichaamsverzorging begint met het `Tranquillity welkomstritueel` die een diepe ontspanning teweeg brengt en zo de werking van alle active bestanddelen ten goede komt en er voor zorgt dat de hele ervaring intenser wordt beleefd.

[ comfort zone ] Bijbehorende lichaamsverzorgingen zijn wereldwijd geliefd.
De behandelingen zijn gericht op het stimuleren van alle zintuigen: horen, zien, ruiken, proeven en voelen. Kortom: ervaren. De gebruikte rituelen zijn van mensen voor mensen.

VITAL LEG
Speciaal ontwikkeld voor benen die teveel vocht vasthouden, een zwaar gevoel geven en spanning hebben. Door deze behandeling wordt de bloedsomloop en circulatie verbeterd en geeft een fris en licht gevoel.

MONTICELLI SPA MUD
Een exclusieve thermische behandeling dankzij de synergie van natuurlijke ingrediënten en zout water heft het een diep drainerende, ontgiftende en ontslakkende werking.

Ontslakkingsbehandeling met thermische modder

In kuurverband is er zichtbare vermindering van overmatige vetophoping dankzij een diepe drainerende en ontstoppende werking.

BODY STRATEGIST+  CELLULITE REMODELER      ZIE: KUURBEHANDELINGEN

Een intensieve behandeling, gericht op het aanpakken van hardnekkige cellulite en vetophopingen. De thermogene behandeling stimuleert de microcirculatie en verbetert de opname van deactieve ingrediënten. Verstevigt de huid en verfijnt de lichaamscontouren.

REDUCE / DRAIN / TONIFY

BODY STRATEGIST
Intensieve behandeling op basis vanoxygenatie ren remineralisering, met vochtafdrijvende en vetverbrandende werking. Gaat tekenen van oedemateuze cellulite en "sinaasappelhuid" tegen. Geschikt voor de gevoelige huid

AROMASOUL SCRUB 
Tijdens deze lichaamsbehandeling wordt uw lichaam masserend gescrubd door middel van terugkerende rituelen uit 4 verschillende wereldthema's; Orientaals, Mediterraans, Arabisch of Indiaas. Tijdens deze behandeling maakt u een keuze uit een van de vier aromatische geuren. Na de aromatische kruidenthee die uit een van de thema's afkomstig is, wordt de behandeling afgesloten.

TRANQUILLITY SPA MUD
Totale ontspanning door aromatische oliën die uw lichaam en geest tot rust brengen. Laat u verleiden door de geur van [ comfort zone ], met Tranquillity bereikt u het niveau van ultieme ontspanning.

LUSHLY
Een teder ritueel voor handen of voeten. Dit voetenritueel is afkomstig uit Polynesië. De Polynesier geloofde in de gedachte dat voor het rusten en slapen gaan de handen en of voeten gezuiverd dienden te worden, om het ongeluk af te wassen. Het ritueel bestaat uit het intensief reinigen van de handen en of voeten met Lushly soak, een wasmassage met Lushly soap, gevolgd door een drukpunt voet-/handmassage met Lushly voet-/handbalm. Deze exclusieve behandeling is voedend en geeft een aangenaam fris licht gevoel aan de handen of voeten.

Uit te breiden met knippen en vijlen van de nagels en verzorging van de nagelriemen

HOT STONE MASSAGE
Een diep verzachtende en zintuiglijke behandelingmet een belangrijk ontgiftend, ontspannend en vocht afdrijvend resultaat. Shine SkinCare maakt gebruik van warme basaltstenen en therapeutische essentiële oliën. Verzacht spierpijnen, verbetert het metabolisme van het lichaam en ontspant de geest.
Terwijl u nageniet van een heerlijk kopje aromatische kruiden thee, informeren we u graag hoe u uw huid het beste kunt verzorgen voor een blijvend resultaat!.

WILT U MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN
NEEM CONTACT OP MET:              SHINE SKINCARE
OF STUUR EEN MAIL NAAR:INFO@SHINESKINCARE.NL