Huidtherapeut

Huidaandoeningen is dé specialisatie van de huidtherapeut, daarom vinden we het belangrijk dat we u kunnen helpen door een gediplomeerde en erkende huidtherapeut. 

UW HUID VERDIENT DE BESTE ZORG
Kwaliteit is een voorwaarde, daarnaast zijn de huidtherapeuten voortdurend op zoek naar de nieuwste en beste technieken voor het behandelen van uw huid.
De huidtherapeuten werken met de producten van Dr. Zein Obagi, het merk dat oplossingen biedt voor huidproblematiek en huidverbetering, wereldwijd bekend onder (para)medici.

VERGOEDINGEN
Onze huidtherapeuten voldoen aan de kwaliteitseisen van het kwaliteitsregister paramedici en van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Dankzij de contracten met de zorgverzekeraars worden de behandelingen - gedeeltelijk - vergoed.
Via een machtiging worden de behandelingen voor chronische aandoeningen rechtstreeks gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar.
Voor therapieën zoals: acnetherapie, permanent ontharen en camouflagetherapie is de vergoeding afhankelijk van een eventuele aanvullende verzekering.

Vrijblijvend advies
De kennis van de huidtherapeut en met samenwerking van (para)medici kunnen ze met gepaste trots zeggen dat ze revolutionair zijn op het gebied van de huid.

WILT U MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN  

NEEM CONTACT OP MET:                 SHINE SKINCARE
OF STUUR EEN MAIL NAAR:  INFO@SHINESKINCARE.NL