Fractional Laser, laat je huid stralen!

Skin Rejuvenation & Skin Tightening Laser behandeling met de Fractional Laser is simpelweg dé beste huidverjonging-behandeling zonder dat daar een chirurg aan te pas hoeft te komen. U krijgt fantastische lange termijn resultaten na enkele behandelingen. De huid wordt aanzienlijk strakker en veerkrachtiger en tevens ziet de huid er zichtbaar jonger en gladder uit.

De Fractional Laser is een Lasertherapie waarmee huidvernieuwing, huidverstrakking, huidverjonging en huidverbetering gerealiseerd wordt. De  Fractional Laser behandeling stimuleert het collageen aan te maken  en te vervangen door nieuw en sterk collageen. Het is collageen dat zorgt voor een mooie, jonge en fris uitziende huid. In de loop der jaren verslapt het collageen, dat is een natuurlijk proces.
De methode met de Fractional Laser werkt echter totaal anders dan alle andere bestaande technieken. De behandeling is zeer patiëntvriendelijk, heeft nauwelijks bijwerkingen en de resultaten zijn verbluffend!

DE FRACTIONAL LASER BEHANDELING IS GESCHIKT VOOR:                                           

De behandeling kan toegepast worden vanaf 30 jarige leeftijd.

WANNEER EEN HUIDVERJONGING-BEHANDELING MET DE FRACTIONAL LASER?

DE BEHANDELING MET DE FRACTIONAL LASER:
De gebruikte apparatuur is zeer langdurig getest en heeft een *FDA-keurmerk.
De behandeling start met een goede reiniging van de huid. Bi
j een intensieve behandeling wordt vervolgens, indien nodig, een verdovingszalf aangebracht op de te behandelen huid. Wanneer de verdoving goed is ingewerkt begint de laserbehandeling.

AANTAL BEHANDELINGEN MET DE FRACTIONAL LASER:
Tijdens een gratis en geheel vrijblijbend intakegesprek wordt bekeken wat uw wensen zijn.
U kunt er van uitgaan dat u 3 tot 4 Fractional Laser behandelingen nodig heeft. In uiterste gevallen kunnen dit er maximaal 6 zijn. De behandeling heeft een langdurig resultaat. Na enkele sessies met de Fractional Laser, ziet u al een verbetering. Tussen de behandelingen kunt u minimaal 2 weken tot maximaal 4 weken wachten.

In de loop van de tijd kunnen er echter nieuwe verouderingsverschijnselen opduiken. Zo zijn er uitwendige factoren die uw huid opnieuw kunnen beschadigen, zoals roken of blootstelling aan de zon. Ook erfelijke factoren zoals couperose blijven bestaan. Dat geldt ook voor de normale veroudering. Wilt u de kans op hernieuwde veroudering verminderen? Gebruik dan een crème met een goede beschermingsfactor: [ comfort zone ] de Urban protection sunblock of Sun soul met SPF 50 van [ comfort zone ]. De Sun producten van [ comfort zone ] beschermen u ook tegen alle schadelijke stoffen van buitenaf, kou en de schadelijke UVA en UVB stralen.

NA DE FRACTIONAL LASER BEHANDELING:
Na de Fractional Laser behandeling mag u meteen weer aan de slag. De behandeling veroorzaakt géén littekens. Krijgt u na de behandeling korstjes, ze verdwijnen binnen een week tot 10 dagen en laten ook geen littekens na, onder voorwaarde dat u níet aan de kortjes krabt. De enige littekens die door de fractional laser behandeling kunnen ontstaan, worden veroorzaakt door het krabben.

Direct na de behandeling kan uw huid rood uitzien en een beetje irriteren. Zoals bij een zonnebrand. Gebruik after-sun van [ comfort zone ] of een goed hydraterende dagcreme van [ comfort zone ] zonder alcohol en ongeparfumeerde crème. Dan vermindert het zonnebrandgevoel al na enkele uren. De behandelde huid kan soms ook zwellen.
In de meeste gevallen worden de behandelde vaatjes donkerder, hierdoor lijkt het aanvankelijk alsof de toestand verergert. Geen zorgen! Dat is juist een goed teken! Het toont aan dat de vaatjes beschadigd zijn en snel zullen verdwijnen. 
Bevat uw gezicht veel rode vaatjes? Dan kan uw gezicht de eerste dagen na de behandeling wat voller zijn. Deze zwelling trekt snel weg. Wilt u de huid in de tussentijd wat camoufleren? Dan mag u gerust een minerale make-up gebruiken (
Oxygenetix Breathable Foundation . Ernstige complicaties na een behandeling zijn uiterst ongewoon. Soms ontstaat er zwelling of roodheid, maar die trekt weg na enkele uren. Eventuele korstjes of blaasjes verdwijnen na enkele dagen. Hebt u soms last van een huidaandoening zoals eczeem of koortslip? Dan kan de behandeling die soms aanwakkeren.

UW VOORZORGSMAATREGELEN VOOR DE FRACTIONAL LASER BEHANDELING:
Heeft u veel rode vaatjes in het gezicht? ​Beperk dan de doorbloeding van uw gezicht.
Van 3 dagen vóór de behandeling tot 7 dagen erna doet u de volgende activiteiten het beste niet :

Stel uw huid een tijdje niet meer bloot aan zon of zonnebank. De UV-stralen kunnen uw pigment verstoren. Bedek zorgvuldig de delen die u laat behandelen: vanaf 4 weken vóór de eerste behandeling tot 4 weken na de laatste behandeling. Gaat u toch in de zon? Wij raden u dan aan, de Urban protection van [ comfort zone ] of een Sun block met factor 50, tevens bescherming voor alle schadelijke stoffen van buitenaf.

Na de behandeling met de Fractional Laser mag u meteen weer aan de slag. De behandeling veroorzaakt geen littekens. Krijgt u na de behandeling korstjes, die verdwijnen vanzelf en laten ook geen littekens na, op voorwaarde dat u niet aan de korstjes krabt. De enige littekens die kunnen ontstaan, worden veroorzaakt door het krabben.                                                                

INTAKE GESPREK
Tijdens het eerste intake gesprek komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke behandeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

Tijdens dit eerste intake gesprek bekijken we of u een geschikte kandidaat bent voor de Fractional Laser behandeling. Ook vragen we wat uw wensen en verwachtingen zijn. Shine SkinCare zal  aangeven of de behandeling aan die verwachtingen kan voldoen en ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn.

U krijgt informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie genoteerd in een behandelingsovereenkomst die zowel door de Shine SkinCare als door u wordt ondertekend en er worden foto's gemaakt voor uw dossier.

WILT U MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN

NEEM CONTACT OP MET:                 SHINE SKINCARE

OF STUUR EEN MAIL NAAR: INFO@SHINESKINCARE.NL

*FDA-keurmerk is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die streng toezicht op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur (Food & Drug Administration). Dat gebeurt met onderzoek en regelgevingDe apparatuur is technisch CE-gekeurd.