Been-adertjes verwijderen

Afhankelijk van de functie van de ader en de ernst van de aandoening zijn er diverse behandelingen mogelijk.

CHRONISCH VERWIJDE HAARVAATJES ( besenreiser )
Deze rood/paarse adertjes worden met een Long Pulsed Nd-Yag Laser behandeld. Om uit te sluiten dat deze vaatjes niet worden gevoed door onderliggende spatader verwijzen we altijd door naar een ervaren kliniek. Dit ter voorkoming dat de klachten terug komen.

SPATADEREN ( varices )
Bij de kliniek, gespecialiseerd in spatader behandelingen, kunnen spataderen worden verwijderd door middel van sclerocompressietherapie ( wegspuiten ) of door het operaief verwijderen. Blijven er na het wegspuiten of operatief verwijderen van de spataderen nog kleine rood-paarse adertjes over ( besenreiser genoemd ), dan kunnen deze met de Long Pulsed Nd-Yag Laser worden behandeld bij Shine SkinCare.

Therapeutisch elastische kousen worden altijd gedragen bij spataderen, dit om erger te voorkomen en klachten te verminderen. 

INTAKE GESPREK
Tijdens het eerste intake gesprek komt alles aan de orde wat met de Laser-behandeling te maken heeft: welke behandeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

Tijdens dit eerste intake gesprek bekijken we of u een geschikte kandidaat bent voor de Laser-behandeling. Ook vragen we wat uw wensen en verwachtingen zijn. Shine SkinCare zal  aangeven of de behandeling aan die verwachtingen kan voldoen en ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn.

U krijgt informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie genoteerd in een behandelingsovereenkomst die zowel door de Shine SkinCare als door u wordt ondertekend en er worden foto's gemaakt voor uw dossier.

                  

De apparatuur is technisch CE-gekeurd. De strenge Amerikaanse *FDA (Food & Drug Administration) voerde de klinische keuring uit.                                    

WILT U MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN

NEEM CONTACT OP MET:                       SHINE SKINCARE
OF STUUR EEN MAIL NAAR:        INFO@SHINESKINCARE.NL

*FDA-keurmerk is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die streng toezicht op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur (Food & Drug Administration). Dat gebeurt met onderzoek en regelgevingDe apparatuur is technisch CE-gekeurd.