Rimpel behandelingen               

Een jeugdige uitstraling en een rimpelloze huid: Rimpels in het gezicht zijn een natuurlijk gegeven. Hoeveel rimpels u krijgt, hangt af van verschillende factoren zoals uw aangezichtsspieren, milieu- invloeden, en persoonlijke leefgewoontes zoals: roken, veel blootstellen aan de zon, UVA en UVB straling en alcoholische dranken.

HET ONTSTAAN VAN RIMPELS
In de huid en onderhuid zit collageen of bindweefsel, dat zorgt ervoor dat uw huid elastisch en soepel blijft. Helaas neemt dit weefsel af, naar mate we ouder worden. Hierdoor verliest het zijn elasticiteit in de huid en onderhuid en wordt de huid dunner. Door verlies van vocht ontstaan er rimpels rond de mond en ogen.

De afname van het collageen en de rimpels die hierdoor ontstaan, kan men niet ongedaan maken. Indien u huidverzorgingsproducten gebruikt herstelt u wel het vet- en vochtgehalte van de huid, alleen niet de elasticiteit van het bindweefsel.

DE BEHANDELING

Shine SkinCare vermindert uw rimpels met de allernieuwste (laser)technieken. Een combinatietechniek passen we hierbij toe. Kleine ondiepe rimpels behandelen we met de  Skin Tightening Infrarood. Grote en diepe rimpels behandelen we met de laser (Nd: YAG 1320 nm). Geen enkele andere methode behaalt zo’n goede resultaten als de combinatie van beide technieken. Ook de Accent- behandeling zal uw collageen aanmaak stimuleren en is tevens mogelijk voor het hele lichaam, uitgezonderd de onderbenen.

De behandeling is uiterst veilig, de gebruikte apparatuur is zeer lang en goed gekeurd en heeft een *FDA- keurmerk .

MOGELIJKHEDEN
Een rimpelbehandeling is niet altijd mogelijk, in sommige gevallen kunnen zelfs de allerbeste technieken en apparaten niet helpen. Dat hangt af van verschillende factoren zoals ouderdom, huiddikte en eventuele huidbeschadigingen door UV- stralen of allergieën. Ook de diepte en plaats van de rimpel spelen een rol. Shine SkinCare geeft u altijd een goed en deskundig advies. 

Is uw huid niet geschikt voor een van deze behandelingen kan onze arts, Dr. B. Delavary u verder helpen met eventueel Injectables.

De behandelingen worden herhaald tot het beoogde effect is behaald. Tussen elke behandeling zit minimaal 3 tot 4 weken.

UW VOORZORGSMAATREGELEN
U mag uw huid 4 weken vóór de eerste behandeling niet blootstellen aan UV- straling door de zon of zonnebank. De UV- stralen kunnen uw pigment verstoren door deze straling. Mocht u toch Uv-straling krijgen, bedek zorgvuldig uw lichaamsdelen of bescherm uw huid met een Sun block met factor 30 tot 60 van [ comfort zone ]

INTAKE GESPREK
Tijdens het eerste intake gesprek komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke behandeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

Tijdens dit eerste intake gesprek bekijken we of u een geschikte kandidaat bent voor de rimpel behandeling. Ook vragen we wat uw wensen en verwachtingen zijn. Shine SkinCare zal  aangeven of de behandeling aan die verwachtingen kan voldoen en ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn.

U krijgt informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie genoteerd in een behandelingsovereenkomst die zowel door de Shine SkinCare als door u wordt ondertekend en er worden foto's gemaakt voor uw dossier.

WILT U GEHEEL VRIJBLIJVEND INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

NEEM CONTACT OP MET:               SHINE SKINCARE
OF STUUR EEN MAIL NAAR
: INFO@SHINESKINCARE.NL

*FDA-keurmerk is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die streng toezicht op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur (Food & Drug Administration). Dat gebeurt met onderzoek en regelgevingDe apparatuur is technisch CE-gekeurd.