Tatoeage Laser verwijderen                 

Tatoeages ( tattoos ) ontstaan door het permanent injecteren van gekleurd pigment in kleine diepe gaatjes in de huid. Als mensen vervolgens hun tatoeages willen laten verwijderen, adviseren artsen een Laserbehandeling, de Harmony XL van AlmaLasers als dé beste methode. Met de Laser worden er kleine lichtflitsen op de tatoeage afgevuurd. De inktdeeltjes nemen het licht op en de opgewekte Laserenergie breekt de kapsels open. Hierdoor valt de inkt uit elkaar in piepkleine deeltjes. Die worden vervolgens door het afweersysteem van het lichaam aangevallen en opgeruimd. Het omliggende weefsel blijft bij de behandeling onaangetast.                                                                                          

Donkere tattoo inkt (zwart, blauw, groen) 
Lichte tattoo inkt (rood, oranje, geel) 
Goedaardige diep gepigmenteerde laesies   
Non ablatieve gefractioneerde huidvernieuwing

GROTE VOORDELEN VOOR U:

BEHANDEL PROTOCOOL:
Aantal behandelingen: 8-15 afhankelijk van de inkt en de reactie van uw huid
Tijdsinterval tussen de behandelingen: 4-6 weken                       

INTAKE GESPREK
Tijdens het eerste intake gesprek komt alles aan de orde wat met de Tatoeage Laser-behandeling te maken heeft: welke behandeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

Tijdens dit eerste intake gesprek bekijken we of u een geschikte kandidaat bent voor de Tatoeage Laser-behandeling. Ook vragen we wat uw wensen en verwachtingen zijn. Shine SkinCare zal aangeven of de behandeling aan die verwachtingen kan voldoen.

U krijgt informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. Besluit u tot een Tatoeage Laser-behandeling, dan wordt alle informatie genoteerd in een behandelingsovereenkomst die zowel door de Shine SkinCare als door u wordt ondertekend en er worden foto's gemaakt voor uw dossier

WILT U GEHEEL VRIJBLIJVEND INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

NEEM CONTACT OP MET:                SHINE SKINCARE
OF STUUR EEN MAIL NAAR:   INFO@SHINESKINCARE.NL

*FDA-keurmerk is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die streng toezicht op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur (Food & Drug Administration). Dat gebeurt met onderzoek en regelgevingDe apparatuur is technisch CE-gekeurd.