Tieners, voor een stralende huid.

EEN BEHANDELING SPECIAAL VOOR JOU!

Het is een lastige tijd, de tienerjaren. Je lichaam verandert, hormonen gieren in het rond en  je zogenoemde "kinderlijke uiterlijk" wil je het liefst veranderen in een coole, eigenwijze en liefst zo volwassen mogelijke look. Shine SkinCare heeft behandelingen en advies voor jongeren die hun eerste stappen zetten op het gebied van schoonheidsverzorging.  

Er worden géén dure huidbehandelingen gegeven, die vooral zijn gericht om huidveroudering tegen te gaan, iets wat je nog helemaal niet nodig hebt. In plaats daarvan wordt gefocused op do’s en dont’s en krijg je kennis over je eigen huid en uiterlijk.
Je kunt bij Shine SkinCare leren hoe je met je huid, je nagels en je wenkbrauwen om kunt gaan en hoe je doeltreffende, mooie make-up aanbrengt.  
  

PUISTJES OF MEE-ETERS?
De verschrikking van elke puber. Puistjes, acné en mee-eters. Je kan door de grond zakken als je voor de spiegel staat en je ontdekt weer een grote rode bult op je neus.

Of je een jongen of meisje bent, 10 jaar, 20 jaar of ouder, een onzuivere huid hebt wat je niet fijn vindt, of wil je weten wat je tegen puistjes en meeëters kunt doen? Wil je make-up tips? Kom voor een huidadvies, gezellig met je moeder of vriendin, jullie zijn van harte welkom bij Shine SkinCare.

ACNÉ
Acné is niets meer dan een verstopping van de talgklier. Talg houdt de huid soepel en beschermt de huid tegen uitdroging. De talgklier heeft een opening. Dit heet een porie. Door deze porie kan talg naar buiten.

MEE-ETERS
Mee-eters is een talgophoping onder de huid. De ophoping zit in het afvoerkanaal van de talgklier. De talgophoping is een mengeling van dode huidcellen en talg. Je hebt zwarte en witte mee-eters. Bij de zwarte mee-eter is de porie nog een beetje op en ontstaat er een zwart puntje. Dit zwarte puntje is geen vuil, maar een pigment van de huid. De witte mee-eter is een porie die geheel afgesloten is. Door de ophoping ontstaat er een wit bultje.

WAT KUN JE HIER ZELF AAN DOEN?

FABELS
Je krijgt geen acné door het eten van chocolade of varkensvlees. Dit is echter een fabel. Volgens de psychologen is het zo, dat het net lijkt alsof je meer pukkels krijgt na het eten van chocolade, omdat je dan vaker in de spiegel kijkt en de pukkels dan meer opvallen. Je krijgt ook geen pukkels of acné doordat jij jezelf niet goed wast. Ook je seksuele aardheid heeft niks te maken met acné en of pukkels..

XS- OF S BEHANDELING

XS - Gezichtsbehandeling: Je huid wordt intensief gereinigd, onzuiverheden worden verwijdert, een heerlijk ontspannende behandeling door middel van een massage. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging afgestemd op jouw huidconditie.
Na de behandeling krijg je uitleg hoe je je huid het beste kunt blijven verzorgen.
30 minuten      € 35,-

S - Gezichtsbehandeling: Je huid wordt gereinigd zowel door een oppervlaktereiniging als dieptereiniging. Epileren van de wenkbrauwen en het verwijderen van onzuiverheden. Je gezicht hals & decolleté worden gemasserd. Tijdens het masker speciaal voor de jongeren zal met een supplement je handen of voeten gemasseerd worden. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging afgestemd op jouw huidconditie. 
Na de behandeling krijg je uitleg hoe je je huid het beste kunt blijven verzorgen.
45 minuten       € 50,-

SHINE SKINCARE.....LAAT JE STRALEN!
 

WIL JE MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

NEEM CONTACT OP MET:              SHINE SKINCARE
OF STUUR EEN MAIL NAAR:INFO@SHINESKINCARE.NL