Vet - Verwijderen

Spa RF ( RadioFrequency) Vet verwijderen                                

BENT U OP ZOEK OM OP EEN VEILIGE MANIER VET TE VERWIJDEREN?
Voelt u zich prettig in uw eigen lichaam, of stoort u zich ergens aan?
Dit gevoel kan uw leven in grote mate beheersen. De mening van anderen over uw uiterlijk, blijkt daarbij maar een ondergeschikte rol te spelen. Niemand heeft immers zo’n afgewogen oordeel over uw uiterlijk als u zelf. En niemand anders kan weten hoe u zich voelt, als u in de spiegel kijkt.
Pijnloos, vergelijkbaar met een “hot stone” massage
De Spa RF™ verbetert de huidelasticiteit en -textuur door middel van een exclusieve IN-motion™ technologie. De IN-motion™ technologie verzekert van een snelle, veilige en vrijwel pijnloze ervaring. U kunt het vergelijken met de behandeling van een comfortabele “hot stone” massage.

Spa RF (RadioFrequency) BEHANDELINGEN VOOR BODY & FACE

GEHEEL PIJNLOOS, VEILIG EN ZEER EFFECTIEF!

HET EFFECT VAN DE Spa RF (ACCENT®XL)
Spa RF is een uiterst doeltreffende aanpak van plaatselijke vetophopingen, cellulite en verslapte huid. Dit gebeurt zónder snijden, of het insteken van naalden of canules. De methode is nagenoeg pijnloos en er komt geen herstelperiode aan te pas. Bovendien laten behandelingen met Spa RF een prachtige egalisatie en verstrakking van de huid zien. Hoewel er talloze behandelmethoden tegen deze indicaties op de markt zijn, is er maar zelden één zo effectief gebleken als deze revolutionaire nieuwe technologie!

HOE WERKT DE Spa RF (ACCENT®XL)
Spa RF maakt gebruik van warmtetherapie door middel van onschadelijke Medische Radiogolven (Radio Frequency). De huid wordt op 2 centimeter diepte tot 41 to 44 graden Celsius opgewarmd, waardoor het opgeslagen vet in de vetcellen wordt verweekt en afgestaan aan het omliggende weefsel, waarna het wordt afgevoerd en uitgescheiden via de uitscheidingsorganen. Bij een dergelijke temperatuur wordt de huid aangezet tot de aanmaak van collageen, waardoor deze verstrakt  en egaliseert. Bovendien verbetert de bloedsomloop en worden opgestapelde en ingekapselde toxines afgevoerd. De huid verliest zijn vale teint en gaat weer stralen. Lichaams- en gezichtscontouren worden weer duidelijk zichtbaar. 

Spa RF (ACCENT XL) IS GESCHIKT VOOR BEHANDELINGEN VAN:
Gezicht: rimpels, fijne lijntjes, verslapte huid van de kaaklijn en de onderkin.
Lichaam: plaatselijke vetophopingen op buik, billen, 'love-handles' en dijbenen. 
Cellulite: (sinaasappelhuid). De gemiddelde afname van het behandelde gebied is 2 cm.           
Striae: ten gevolge van zwangerschap, groei en toename van lichaamsgewicht. 
Verslapte huid: op o.a. bovenarmen, bovenbenen, buik en billen

AANTAL BEHANDELINGEN
In de regel zijn er 6 tot 12 behandelingen, gepland om de een á twee weken, noodzakelijk om tot prachtige resultaten te komen. Meteen na de behandeling is er al een verbetering te zien, tevens werkt de behandeling nog 6 maanden door, waardoor het eindresultaat pas 6 maanden ná de laatste behandeling wordt beoordeeld. Daarom wordt er dan pas een afspraak gemaakt voor een evaluatiegesprek, waarna in onderling overleg eventuele vervolgbehandelingen worden gepland. 

VOOR MANNEN EN VROUWEN
Spa RF maakt geen onderscheid tussen behandeling voor mannen en vrouwen! Iedereen die verlost wil worden van een buikje, ‘lovehandles’ of huidverslapping, kan met deze revolutionaire methode worden geholpen.                 
Door middel van een uitgebreide intake en analyse brengt Shine SkinCare uw wensen en mogelijkheden duidelijk in kaart. Zo wordt de inzet van de Spa RF en onze specialisten alleen maar doeltreffender.
   
VOOR                                             NA 6 BEHANDELINGEN 16 CM OMTREK VET WEG

VEILIGHEID EN KEURMERK
Spa RF is goedgekeurd door de hoogste Amerikaanse keuringsinstantie en heeft een *FDA-keurmerk . Dat betekent dat de methode op de eerste plaats volkomen veilig is én bewezen effectief.

RESULTAAT
Zoals alles in het leven onderhoud vereist, is dat ook het geval met het menselijk lichaam. Geen enkele behandeling geeft blijvende resultaten en ook deze behandelingen dienen van tijd tot tijd te worden herhaald. U moet rekenen op ongeveer 2 onderhoudsbehandelingen per jaar.

INTAKE
Tijdens het eerste consult komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke behandeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

Tijdens dit consult bekijk we of u een geschikte kandidaat bent voor Spa RF (RadioFrequency). Ook vragen we wat uw wensen en verwachtingen zijn. Shine SkinCare zal u aangeven of de behandeling aan die verwachtingen kan voldoen. En ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn.

U krijgt aanvullende informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie op papier gezet in een behandelingsovereenkomst die zowel door Shine SkinCare als door u wordt ondertekend en worden er foto's gemaakt voor uw dossier.

WILT U MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

NEEM CONTACT OP MET:             SHINE SKINCARE

OF STUUR EEN MAIL NAAR:INFO@SHINESKINCARE.NL

*FDA-keurmerk is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die toezicht op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur. Dat gebeurt met onderzoek en regelgeving.