XL Hair ®                              

WAT DOET  XL HAIR ®                    

HOE WERKT  XL HAIR ®
De herstructurering en hydraterende vermogen van hyaluronzuur  voorziet de huid van uitzonderlijke hydratatie en een zeer opmerkelijk biostimulerend effect. Hyaluronzuur staat bekend om zijn invloed in de herstructurering van de intercellulaire matrix, waardoor er meer efficiënte en natuurlijke uitwisseling tussen cellen plaatsvindt. In het geval van  XL HAIR ® zijn dat de cellen van de haarwortels. XL HAIR® is dus een product speciaal ontwikkeld voor de harige dermis (hoofdhuid, maar ook pubis of wenkbrauwen), omdat de effecten van hyaluronzuur worden bijgestaan ​​door een specifieke biorevitaliserende oplossing voor de behandeling van haaruitval.
                                          ​
ALGEMEEN BEHANDEL PROTOCOOL
Mannen: 6 behandelingen,  1x per week de eerste 4 weken, daarna 2x om de week
Vrouwen: 8 behandelingen, 1x per week de eerste 4 weken, daarna 4x om de week

KOSTEN 
1 behandeling                      € 150,-
8 behandelingen                  € 900,-

INTAKE GESPREK
Tijdens het eerste intake gesprek komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke behandeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

Tijdens dit eerste intake gesprek bekijken we of u een geschikte kandidaat bent voor de XL HAIR ® behandeling. Ook vragen we wat uw wensen en verwachtingen zijn. Shine SkinCare zal  aangeven of de XL HAIR ® behandeling aan die verwachtingen kan voldoen en ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn.

WILT U MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN
NEEM CONTACT OP MET:               SHINE SKINCARE
OF STUUR EEN MAIL NAAR: INFO@SHINESKINCARE.NL