Zwangerschap & New Mom

GEFELICITEERD, JE BENT IN BLIJDE VERWACHTING
Nu even tijd voor jezelf!
Heerlijk om alle aandacht te krijgen bij Shine SkinCare, in een periode van je zwangerschap voor je vermoeide benen, dikke voeten en onzuivere huid.


Een speciaal arrangement voor de zwangere vrouw. Een zwangerschap vergt veel van uw huid en lichaam en daarom is het belangrijk om, juist in deze tijd, uw huid, benen en voeten extra aandacht en verzorging te geven. U kunt  het nu hard gebruiken om van top tot teen verwend te worden zodat u helemaal uitgerust aan de bevalling kunt beginnen en van de babytijd kunt genieten.
U zult stralend op uw kraambed liggen!
Bij alle behandelingen wordt rekening gehouden met uw wensen. De behandelingen zijn erop gericht om alle ongemakken van uw zwangerschap te veraangenamen.

GEZICHTSBEHANDELING: 
De behandeling bestaat uit een reiniging, onzuiverheden verwijderen, peeling, massage voor gezicht, hals en decolleté en een verzorgend masker. We sluiten de behandeling af met een dag/nachtverzorging aangepast aan uw huidtype.

MASSAGE BENEN: 
Vermoeide benen hebben zorg en aandacht nodig. Een heerlijk ontspannende massage voor uw benen, voor een gevoel van welbehagen!

VOETEN:
Uw voeten verzorgen wordt steeds lastiger terwijl ook juist uw voeten alle zorg en aandacht nodig hebben. Een ontspannende voetmassage met peeling voor uw voeten zodat de voeten weer zacht, soepel en ontspannen aanvoelen.
Uw voeten worden tot in de puntjes verzorgd en gelakt met de CND Shellac nagellak zodat u ruim 4 weken netjes gelakte teennagels heeft en u zich daar voorlopig geen zorgen over hoeft te maken.

NEW MOM BEHANDELING
PROFICIAT MET DE GEBOORTE VAN DE KLEINE, JIJ BENT NU DE TROTSE MAMA!
Even tijd voor jezelf .

De new mom behandeling is een heerlijk ontspannende behandeling waarbij je weer even tot rust komt na die gezellige maar tevens drukke weken na een bevalling. Je komt weer even aan jezelf toe en laat je heerlijk verwennen met een gezichtsbehandeling en een behandeling voor de buste, de zones met straie en je buik.
Een verstevigende en vernieuwende behandeling. De elasticiteit van specifieke zones die tijdens de zwangerschap veranderden zullen verbeteren, met speciale aandacht voor de buste en zones met striae, voor een verstevigde, elastische en gehydrateerde huid.    

NEW MOM SPECIAL
Ben je weer toe aan een gezond en strak lichaam?
Shine SkinCare heeft een SPECIAL behandeling voor de new mom. Als je het gevoel hebt dat je buik, billen of benen teveel geleden hebben of wil je er meer aandacht aan schenken zodat de huid weer strak en gezond wordt, of zijn er zones waar meer vetrolletjes zitten dan voorheen?

Door de Shine SkinCare NEW MOM SPECIAL zal je mooie lichaam weer hersteld worden.
Vraag geheel vrijblijvend om een intake zodat we in goed overleg je wensen kunnen bespreken. 

Heeft u een zwangerschaps arrangement geboekt? Boek direct een gezichtsbehandeling voor ná de bevalling en u ontvangt 25 % korting op die behandeling.

WILT U MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN

NEEM CONTACT OP MET:               SHINE SKINCARE
OF STUUR EEN MAIL NAAR: INFO@SHINESKINCARE.NL