Heeft u altijd lange en volle wimpers gewild? Wimperextensions zijn de nieuwste trend in de beautywereld en het is ideaal voor elke vrouw die lange en volle wimpers wilt. Wij zijn gecertificeerd door PerfectEyelash en zijn up to date op het gebied van wimperextensions.
Bij ons kunt u terecht voor de “one by one” techniek. Dit houdt in, dat op elke echte wimper één extension wordt aangebracht. Hiermee creëren we de meest natuurlijke look.
Mascara en de wimperkrultang zijn overbodig met deze techniek!

 

Soort, krul en lengte

Er zijn verschillende soorten extensions. De wimpers die wij gebruiken zijn synthetisch en worden ook het meest gebruikt. U kunt bij ons terecht voor de Cashmere extensions of de Silk extensions. Daarnaast variëren de haartjes van lengte, dikte en model krul. De meeste gebruikte lengtes in ons instituut, zijn 8 t/m 13 mm en de meeste gebruikte krul zijn de C (wat natuurlijker) en de D (extra krul).
 

De letters symboliseren de vorm van de krul. Uit ervaring kunnen wij u vertellen dat de krul C en D meest gewild zijn. natuurlijk krijgt u voor de behandeling persoonlijk advies over de soort, krul en lengte die het beste bij u past.