Injectables door Cosmetisch arts Dr. B. Delavary

Shine SkinCare is gespecialiseerd in injectietechnieken in samenwerking met Cosmetisch arts Dr. Babak Mahdavian Delavary.
Steeds meer vrouwen en mannen willen de zichtbare tekenen van het ouder worden niet accepteren en zoeken behandelingen die hen er even stralend kunnen laten uitzien en zich als zodanig kunnen voelen.

Door het regelmatig bijwonen van nationale en internationale congressen en workshops garanderen wij u een behandeling die gebaseerd is op de meest actuele inzichten. 

Rimpels ontstaan door huidveroudering, Uv-straling en/ of vochtverlies. Elke rimpel is anders en vraagt om een specifieke aanpak. Daarom zijn er verschillende behandelmethodes om rimpels effectief te verminderen. Dit kan door de spieren die de rimpel veroorzaken te verzwakken, met bocouture of door een rimpel op te vullen met een filler. Ook een opvulling van de specifieke plaatsen in het gezicht met een verjongend effect is mogelijk. Er bestaan dus heel wat verschillende producten (injectables) elk met hun specifieke eigenschappen en effecten.
      

INTAKE GESPREK
Tijdens het eerste intake gesprek komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke behandeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

Tijdens dit eerste intake gesprek bekijken we of u een geschikte kandidaat bent voor de injectables behandeling. Ook vragen we wat uw wensen en verwachtingen zijn. Shine SkinCare zal  aangeven of de behandeling aan die verwachtingen kan voldoen.

DE BEHANDELING
Injectables worden met heel dunne naaldjes in de huid, onder de huid of in een spier geïnjecteerd, afhankelijk van het type materiaal. Omdat het inbrengen van het naaldje in de huid op sommige plaatsen van het gezicht gevoelig kan zijn, gebruikt de arts een soms een combinatie van een filler met een verdovingsvloeistof. Voor de behandeling van rimpels is meestal geen verdoving nodig. Indien u dit wenst kan er voorafgaande de behandeling een verdovende crème aangebracht worden op de te behandelen huiddelen. Deze maatregelen worden genomen, zodat u als cliënt zo comfortabel mogelijk de behandeling ondergaat.

Afhankelijk van de injectable kan de huid voor de behandeling gekoeld worden met een ice pack. De arts informeert u altijd vooraf over alle stappen in de behandeling.

NA DE BEHANDELING
Elke injectable heeft zijn eigen effect. Zo zal u gevraagd worden om bij een bocouture behandeling de eerste 2 uur na de behandeling de geïnjecteerde zones regelmatig te bewegen. Bij fillers kan u de dagen na de behandeling wat arnica of calendula crème aanbrengen. Over het algemeen bent u de dag na de behandeling gewoon weer toonbaar. Direct na de behandeling kan de huid licht rood zijn, iets gezwollen, gevoelig of wat jeuken. Dit is een normale reactie van uw huid op het injecteren. Ook kunnen blauwe plekjes ontstaan. Het is belangrijk dat u na de behandeling geen heftige inspanning doet of in de felle zon gaat, ook sauna wordt afgeraden de eerste 48 uur. Eventuele roodheid mag u zonder meer camoufleren met make-up. Binnen een paar dagen ziet de huid er meestal weer normaal uit, afhankelijk van de omvang van de behandeling en de toegepaste techniek en filler. De arts vertelt u vooraf welke reactie u kunt verwachten. Wanneer u achteraf vragen heeft over een reactie, dan kunt u altijd contact opnemen.

Afhankelijk van de injectable kan de huid voor de behandeling gekoeld worden met een ice pack. De arts informeert u altijd vooraf over alle stappen in de behandeling.IN HET MENU VINDT U EEN OVERZICHT VAN VERSCHILLENDE BEHANDELINGEN.

Al deze producten zijn biologisch afbreekbaar en dus niet permanent, hetgeen hun veiligheid verklaart. Deze producten zijn officieel geregistreerd en goedgekeurd, zowel in Nederland als in de Europese Unie. Recent verscheen er in de media veel negatieve publiciteit over fillers, waarbij met name de "permanente" fillers de oorzaak kunnen zijn van complicaties op lange termijn.

Shine SkinCare gebruikt uitsluitend "niet permanente" fillers! Deze zijn bewezen veilig en veroorzaken geen complicaties op lange termijn.

Cosmetisch arts, Dr. Babak Mahdavian Delavary BIG-nummer 991118740
Voor vergoedingen, raadpleeg uw verzekerings voorwaarden.


WILT U MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN

NEEM CONTACT OP MET:             SHINE SKINCARE
OF STUUR EEN MAIL NAAR:INFO@SHINESKINCARE.NL