Met permanente make-up corrigeert u dunne en onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen volledig, zoals alleen visagisten dat kunnen. Zo ontstaat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn. U kunt eventuele littekens in de wenkbrauwen met deze techniek eveneens camoufleren. En als u helemaal geen wenkbrauwen heeft, bijvoorbeeld door alopecia areata, realiseren we met de hairstroke 3D-techniek een natuurlijke wenkbrauw die uw gezicht weer uitdrukking geeft.

Wat is 3D hairstroke?

3D hairstroke is een nieuwe techniek, haartje voor haartje is het nu mogelijk om wenkbrauwen te creëren die een driedimensionale uitstraling krijgen. Deze 3D hairstroke is een totaal nieuwe techniek en de haartjes voor de wenkbrauwen zien er als echt uit. Een echte eyecatcher! Voor wenkbrauwen die met de jaren steeds dunner zijn geworden, te veel zijn geëpileerd of gewoon wat haartjes en/of vorm missen. Hairstrokes (3D) is een heel nieuwe manier van semi-permanente make-up aanbrengen. Mooi en natuurlijk, niet van echt te onderscheiden.

Werkwijze

3D hairstroke wordt met de pigmenteer machine en een heel fijn naaldje aangebracht. Soms is het een kwestie van een heel nieuwe vorm creëren, maar het kan ook zijn dat u uw wenkbrauwen net iets voller wilt. Met de naald techniek maken we eerst een schaduwlijn, daarna met een nog fijner naaldje maken we haartje voor haartje de wenkbrauw. Zo creëer je de meest natuurlijke wenkbrauw.

BEFORE
AFTER