Webshop
Vorige slide
Volgende slide

Synergie

De Synergie Skin facials bestaan uit verschillende huidverbeterende behandelingen. Deze weldadige behandelingen zijn in staat verschillende huidproblemen aan te pakken en jouw huid weer in synergie te brengen. Geloof ons: dit wil je meemaken!

SYNERGIE SKIN FACIALS: MAAK KENNIS MET DE MOGELIJKHEDEN

Shine Skincare biedt verschillende behandelingen aan, passend bij jouw persoonlijke huidtype en huidprobleem. Voor het mooiste resultaat wordt de ene keer een facial uitgevoerd afwisselend met een peeling de keer erna. Welke van onderstaande Synergie Skin facials past het beste bij jou?

Synergie is een Australisch cosmeceutisch bedrijf, dat zich inzet voor de gezondheid en vitaliteit van de huid op de lange termijn. Alle Synergie producten zijn 100% Australisch, het hoofdkantoor, tevens productievestiging is gevestigd in Melbourne. Producten worden in het eigen laboratorium getest en gefabriceerd en onder hetzelfde dak verpakt.

Het doel van Synergie Skin is het beschermen, verbeteren en voeden van de huid door gebruik te maken van het beste wat de wetenschap en de natuur ons te bieden heeft. In het kort betekent dit dat de best mogelijke synthetische geproduceerde ingrediënten combineren met de beste natuurlijk verkregen ingrediënten. Deze synergie van bestanddelen zorgt voor een ethische en effectieve huidverzorging.

Synergie

Treatments

Retinol Enzyme medifacial

Een Synergetische blend van gestabiliseerd retinol en fruitzuurenzymen van ananas en papaya om de balans te herstellen en te verfijnen. Voor alle huidtypen

Barrier repair medifacial

Een herstellende behandeling, speciaal ontwikkeld om geirriteerde , ontstoken en rode huid te kalmeren en te herstellen. Upgrade met verlengde massage.

Lactic brightening & hydrating peel

Deze verhelderende en hydraterende melkzuurpeeling is een zeer actieve, maar milde chemische exfoliërende behandeling voor elk huidtypeel

Enzyme hydropeel

De enzyme hydropeeling is de perfecte instap peeling voor elk huidtype.

sal lac ( AHA/BHA ) layered peel

Een op maat gemaakte combinatie peeling, die specifiek afgestemd is op de behoefte van de huid.

Purifying salisylic peel

Deze BHA salicylzuur peeling reinigt poriën diep, exfolieert en is een krachtige ontstekingsremmer.

Since the moment Synergie Skin was conceptualised in 2005, it has been my prime aspiration to help all women and men feel truly confident in their skin at every age. I believe our industry can be so much more than just skincare, which is why I’ve sought to educate my customers and empower them with enough relevant information to decide what’s best for the long-term health of their skin.
Terri Vinson
Cosmetic Chemist & Founder
Huidverbeterend
anti-aging 78%


Synergie producten:

 • zorgen voor een zichtbare verbetering van de huid
 • dringen diep door in de huid (op cel-niveau) voor een optimaal resultaat
 • zijn veilig, gebruiksvriendelijk en stijlvol
 • niet op dieren getest.
 • werken met pure ingrediënten
Alle Synergie producten zijn vrij van:

 • parabenen en andere mogelijk schadelijke conserveringsmiddelen
 • kunstmatige kleurstoffen
 • kunstmatige geurstoffen
 • SLS ( of andere natriumsulfaten)
 • PEG of propyleenglycol
 • talk
 • dimeticon