Hot stone Massage
Maak nu een afspraak
Vorige slide
Volgende slide

Hot stone massage

Wanneer je op zoek bent naar een ontstressende en ontspannende massage, biedt een hot stone massage uitkomst. Deze massage is namelijk enorm populair vanwege haar vermogen om zowel lichaam als geest te kalmeren. Tijdens de hot stone massage worden er heerlijke oliën en warme, natuurlijke stenen gebruikt om de spieren te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en je algehele welzijn te bevorderen.
De hot stone massage wordt al duizenden jaren toegepast. Tijdens de massage worden er platte, warme basaltstenen gebruikt die op specifieke punten van het lichaam worden geplaatst. Deze punten reguleren de energiestromen in je lichaam en met behulp van de massage met warme stenen wordt de balans tussen lichaam en geest weer hersteld. Naast ontspanning zorgt een hot stone massage ook voor de afvoer van gifstoffen en verlichting van verschillende lichamelijke klachten.
GOED OM TE WETEN

Hoewel een hot stone massage iets ingewikkelder klinkt dan een simpele schoudermassage, is het een erg eenvoudige behandeling. De massage vindt plaats in de behandelruimte waar de warme stenen al klaarliggen en waar je plaats mag nemen op een comfortabele behandeltafel. Voor iedereen die vreest voor de hitte van de stenen; dat is nergens voor nodig. Je behandelaar is namelijk specialist en weet precies waar hij mee bezig is. De stenen worden opgewarmd tot een aangename en draaglijke temperatuur en zullen zorgen voor een onvergetelijke massage.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN HOT STONE MASSAGE?

Wanneer je op de massagetafel ligt, zal de masseur een heerlijke olie op je huid aanbrengen. Vervolgens wordt er eventueel een handdoek geplaatst tussen jouw huid en de warme basaltstenen. Op het moment dat je volledig ontspant en gewend bent aan de temperatuur van de stenen, zal de masseur langzaam met de stenen over je lichaam masseren. Zo nu en dan zullen de stenen op een bepaalde plek van het lichaam worden gelegd zodat de warmte tot diep in je lichaam kan doordringen. Je zult direct merken dat stress en zorgen als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen.

IS EEN HOT STONE MASSAGE GESCHIKT VOOR MIJ?

Een hot stone massage is ideaal wanneer je vermoeid bent. De massages variëren van 30 tot 90 minuten en zijn enorm rustgevend en ontspannend. Na een hot stone massage voel je je weer opgeladen en zit je lichaam vol nieuwe energie. Daarnaast helpt deze massage bij het verlichten van verschillende pijnen en kwaaltjes. Er is dus eigenlijk geen reden te bedenken waarom je de hot stone massage niet een keer zou moeten proberen!

Waarom kiezen voor Shine Skincare?

Bij Shine Skincare bent u aan het juiste adres voor persoonlijk advies. We geven u graag op uw huid afgestemde adviezen, zodat u de behandeling krijgt die perfect bij u past.

Volg ons op insta