Klik Hier
We werken met de meest geavanceerde apparatuur en altijd up to date.
Previous slide
Next slide

Clearlift

De ClearLift Laser behandeling bij Shine Skincare wordt uitgevoerd met de gefractioneerde Q-switched laser van Alma Lasers.

Dit is een niet-ablatieve laser die de laserstraal gefractioneerd in uw huid brengt zónder de opperhuid te beschadigen. Er zal dus niet, zoals bij de behandeling met onze Erbium pixel laser, een tijdelijk zichtbaar rastertje in uw huid ontstaan. Bij de ClearLift Laser behandeling blijft uw huid in tact en bent u direct na de behandeling toonbaar.

Hét grote voordeel bij de ClearLift behandeling is dat de behandeling het hele jaar uitgevoerd mag worden, óók tijdens de zomermaanden en bij alle huidtypes. Zonder dat de opperhuid beschadigd wordt.

Naast huidverjonging kan de ClearLift ook worden gebruikt voor:
• Vermindering van fijne lijntjes
• Verbetering van een grove huidstructuur en zichtbare poriën.
• Vermindering van littekens, zoals striae en post-acne littekens;
• Vermindering van ongelijke pigmentatie, inclusief melasma;
• Het behandelen van rosacea en gebroken haarvaten;
• Vermindering van cellulitis, ook wel sinaasappelschil genoemd;
• Verwijdering van tatoeages

The ClearLift Laser treatment is painless safe awesome

Voor wie is de ClearLift Laser geschikt?

De ClearLift is met name geschikt voor mensen van 30 jaar en ouder die willen werken aan het verstevigen van hun huid. De laserbehandeling stimuleert de diepe huidcellen om nieuw collageen aan te maken. Dit zwakt af vanaf 25 jaar, waarna de huid zijn stevigheid verliest.

Niet alleen het gezicht kan worden behandeld met de ClearLift, maar ook handen, het decolleté en de nek kunnen met de laser worden aangepakt. Omdat een behandeling met de ClearLift vrijwel pijnloos is, kan deze ook worden toegepast op gevoelige delen, zoals rond de ogen en mond.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen met de ClearLift hangt af van het gewenste resultaat en de huidige huidtoestand. Gemiddeld zijn ongeveer vier tot acht behandelingen nodig. Dit wordt besproken in het intakegesprek.

Hoe werkt de ClearLift Laser?

De golflengte van de laserstralen van de ClearLift is 1064, maar het is ook mogelijk om over te schakelen naar laserstralen met een golflengte van 532 nm (ideaal voor het behandelen van lichtere vlekken). De ClearLift zendt korte maar krachtige lichtflitsen uit. Deze gefractioneerde pulsen dringen de dermis binnen, geven kleine micro-explosies en stimuleren de productie van fibroblasten. Deze fibroblasten zorgen er vervolgens voor dat nieuw collageen wordt geproduceerd, belangrijk voor het bindweefsel van de huid. Oneffenheden worden hersteld en de huid wordt op natuurlijke wijze gestimuleerd.

 

Is een Clearlift behandeling veilig?

De ClearLift is veilig in gebruik en voldoet aan de strengste veiligheidseisen. De laser is daarom voorzien van een CE- en FDA-keurmerk. De Food and Drug Administration, afgekort FDA, is het agentschap van de federale overheid van de Verenigde Staten dat de kwaliteit van medische producten controleert.

Het is als laserchirurgie, de doorbraak in cosmetische lasertechnologie

ClearLift-Laser behandeling maakt uw gezicht in een paar minuten jaren jonger, het resultaat is vergelijkbaar met een medische peeling en laser huidverjonging behandeling. De behandeling is geheel pijnloos, absoluut zónder hersteltijd en daardoor de éérste laserbehandeling voor de gevoelige delen van het lichaam zoals: handen, hals, decolleté, borst en rond de mond en ogen. Uiteraard is deze ClearLift-Laserbehandeling bovenal uitermate geschikt voor het gezicht, hals en de handen, voor elke huidskleur voor man en vrouw. Microscopische openingen ónder de huid, de ClearLift Laser zendt korte maar extreem krachtige lichtflitsen uit, die tot onder het huidoppervlak gaan, de collageenlaag stimuleren en ongewenste pigmentatie wegwerken.
Heeft u vragen? Neem contact met ons op of boek gemakkelijk uw intake afspraak online via onderstaande button.