VI Peel

Een mooie en gezonde huid, een leven lang! Een huid die zorgvuldig onderhouden is door het consequente gebruik van peelings en bijbehorende huidverzorgingsproducten blijft er langdurig jeugdig, stralend en gezond uitzien.

De VI Peel™ is een unieke en geavanceerde, middel-diepe medische peeling. Na 1 behandeling voelt én ziet u reeds spraakmakende resultaten! VI Peel™ vertegenwoordigt een nieuwe generatie peelings, die niet te vergelijken is met andere peelings op de markt.

Alle Ví Peel peelings bieden een veilige en efficiënte aanpak voor een egale en jonger uitziende huid met zichtbare resultaten binnen 1 week!

WAAROM VÍ PEEL?

VÍ Peel is een van de meest populaire behandelingen om de huid te verjongen en de huidtextuur te verbeteren. VÍ Peel bevat wetenschappelijk bewezen en doeltreffende ingrediënten die diep in de huid doordringen. VÍ Peel is speciaal ontwikkeld voor het behandelen van elke huid en elk huidprobleem. De bijzondere samenstelling van effectieve bestanddelen helpen de huidconditie gezond te houden.

In tegenstelling tot klassieke uniblend-peelings biedt VÍ Peel een multiblend-peeling die zowel krachtig exfolieert als de huid opnieuw van binnen uit opbouwt! Iedere behandeling bevat een speciaal samengestelde post-peel-kit, essentieel voor het verbeteren van de huidtextuur met spraakmakende resultaten.

HOE WERKT VÍ PEEL?
De huid wordt eerst goed gereinigd en voorbereidt. Daarna wordt de VÍ Peel laag voor laag aangebracht. Juist door laag op laag te werken is het effect van de peeling zeer goed te controleren. De intensiteit kan zo optimaal worden afgestemd op de persoonlijke huidconditie.


  Voordelen
  Comfort – de synergetische mix van ingrediënten zorgen ervoor dat de peeling nagenoeg pijnloos aanvoelt.
  Gemak – een behandeling duurt ongeveer 20 minuten, na de peel behandeling kunnen normale activiteiten direct hervat worden.
  Minimale hersteltijd – binnen 1 week bereik je spraakmakende resultaten; een gezonde, stevige en jonger uitziende huid.
  Geschikt voor alle huidtypen – de enige peeling voor behandeling van zowel de lichte huid als de donkere huid (Fitzpatrick I-VI).

  Synergetische mix van actieve ingrediënten voor: 

  • Verbetering van de huidskleur, huidstructuur en helderheid van de huid
  • Vervagen van huidverkleuringen (ouderdomsvlekken, rosacea, sproeten, pigment­stoornissen, hyperpigmentatie en gelaatsmelasma)
  • Verfijnen van de poriën, voor een gladder uitziende huid
  • Verminderen van fijne lijntjes en rimpels
  • Zuiveren van de huid met acne en onzuiverheden, ontstekingen, bacteriën en overmatige opbouw van talg in de huidcellen
  • Stimuleren van huideigen collageen­ en elastineproductie voor een zichtbaar stevige, jongere huid
  • Deze formule is speciaal ontwikkeld voor het verjongen van de verouderde huid en het voorkomen van toekomstige schade.
  BEFORE
  AFTER