Intake gesprek en de Visia huidscan

Tijdens het eerste intake gesprek komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke behandeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico’s en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

Tijdens dit eerste intake gesprek bekijken we of u een geschikte kandidaat bent voor de Micro-Peeling Spa RF. Ook vragen we wat uw wensen en verwachtingen zijn.
Shine SkinCare zal aangeven of de behandeling aan die verwachtingen kan voldoen en ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn.

U krijgt informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie genoteerd in een behandelingsovereenkomst die zowel door de Shine SkinCare als door u wordt ondertekend en er worden foto’s gemaakt met de Visia huidscan voor uw persoonlijke dossier.

Micropeel Spa RF vermindert Pigmentatie Fijne lijntjes Littekens Grove poriën

Micropeel Spa RF

Ouder worden doen we allemaal, dit gaat gepaard met lichte pigmentatie verschillen, grovere porien en huidverslapping. Deze verschijnselen worden door veel mensen als cosmetisch storend ervaren.
Het verouderingsproces is onvermijdelijk maar met de Micro-Peeling Spa RF kan de huidstructuur worden verbeterd. De huid wordt egaler, strakker en zal er weer frisser en jonger ogen.
Huidverjonging kan worden toegepast rond de mond en ogen, maar ook andere delen van het lichaam, zoals: gezicht, borst, armen, benen, handen, hals en buik. Huidverjonging door Micro-Peeling Spa RF is één van de beste, meest revolutionaire en betaalbare huidverjonging behandelingen in de huidige cosmetische markt. 
Deze procedure maakt gebruik van Bipolaire RadioFrequentie (RF) in 3 tot 5 aangepaste behandelingen. Micro-Peeling Spa RF is een effectieve behandeling voor acné littekens, anti-rimpelbehandeling en de algehele verjonging en toning van de huid. Deze verjongende technologie vermindert rimpels, alle soorten van huid onvolkomenheden, textuur, onregelmatigheden, en nog veel meer.

Micro-Peeling Spa RF is een fractionele ablatieve huidvernieuwing behandeling ontworpen om de algehele textuur, toon en uitstraling van de huid te verbeteren, mede ook het herstel van de elasticiteit. Met behulp van fractionele MicroplasmaTM RF-technologie, Micro-Peeling Spa RF behandeling verzacht en balanceert de huid, het vermindert  de fijne lijntjes, oppervlakkige pigmentatie en littekens, het krimpen van de poriën en het elimineren van mee-eters .

Micropeel Spa RF

125,-
  • Gehele gezicht
  • Per zone € 45,-
  •  
Populair