Solutions

HA-repair

Hyaluronzuur is essentieel voor een natuurlijke hydratatie van de huid. Naast vochtinbrengende en beschermende eigenschappen geeft HA-Repair de huid ook onmiddellijke zachtheid en elasticiteit. Daarnaast heeft HA-Repair een sterke regeneratieve en helende werking vanwege de fibroblastische eigenschappen die het huidherstel versnellen.

LitinZon

De werkzame stoffen zorgen voor een onmiddellijk verstevigend effect op de huid, door de fibroblasten samen te trekken en de aanmaak van collageen te stimuleren. Het resultaat is een vermindering van rimpels, verbetering van de stevigheid van de huid en vergroting van de elasticiteit.

RevitalZon

Revitaliseert en verhoogt de huidweerstand, verbetert de elasticiteit en natuurlijke glans. Is rijk aan vitamine C, bevordert celvernieuwing, houdt de huid gehydrateerd, helpt vroegtijdige rimpels te corrigeren en maakt onvolkomenheden minder zichtbaar.

AcneZon

Vermindert en reguleert de talgproductie. Verwijdert dode huidcellen en bacteriën. Activeert de productie van nieuw collageen- en elastinevezels en herstelt daardoor atrofische littekens of putjes veroorzaakt door acne. Deze actieve oplossing dringt effectief door in de poriën en helpt de microbiële proliferatie te beheersen van een acne-gevoelige huid.

FirmZon

Aanbevolen voor de behandeling van cellulitis en vetophopingen. Kan opgeslagen vet uitstekend metaboliseren en energie produceren. Het elimineert vrije vetzuren, wat ontbinding daarvan via het lymfestelsel mogelijk maakt. Deze solution zorgt voor een zachte recontouring en vermindering van het volume van gezicht en lichaam, waardoor een meer harmonieus uiterlijk wordt bereikt.

HairZon

Stimuleert de aanmaak van nieuwe haarfollikels. Met CEGABA 10% (carboxyethyl gamma-aminobutiryc zuur). Dankzij zijn activiteit als groeifactor is CEGABA in staat de haaruitval tegen te gaan. Door een reeks niet-hormonale mechanismen verlengt en activeert het de haargroeifase, het versterkt de haarzakjes waardoor ze resistenter worden en het vermindert de hoeveelheid talg en roos op de hoofdhuid. (Wetenschappelijk getest). Cafeïne werkt als een stimulator van haargroei en vermindert de door testosteron onderdrukking van follikelgroei.

Dit masker is uitermate geschikt om de huid na een microneedling- of laserbehandeling te verkoelen, kalmeren en hydrateren. De temperatuur van de huid zorgt ervoor dat de microcapsules in het masker open gaan en hun werkzame stoffen loslaten. Deze worden vervolgens door de huid opgenomen. Het resultaat is dat de werkzame ingrediënten snel en diep in de huidlaag doordringen. Speciaal om de huid te kalmeren en te hydrateren na intensieve behandelingen zoals microneedlingtherapie (Dermica Pen) of laser. Dit Hydra Gel-masker is ontwikkeld volgens de TCD-technologie (Transdermal Delivery Cosmetic), zodat de hoge temperatuur van de huid wordt genormaliseerd en de actieve ingrediënten gemakkelijk worden geabsorbeerd. Het gebruik ervan zorgt voor een verkoelend en hyperhydratatie-effect van de huid, vermindert sclerodermie en verlaagt de huidtemperatuur met 6º na 15 minuten aanbrengen. Dit is uiterst comfortabel voor de patiënt. Bovendien voorkomt de dunne laag Hydra Gel de verdamping van de aangebrachte solution, waardoor een groter hydraterend effect wordt verkregen. De componenten beschermen de huid tegen vrije radicalen, terwijl het antibacteriële effect beschermt tegen infecties.
Hydro Gel mask
Dermica