Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Vorige slide
Volgende slide

Microneedling is een effectieve behandelmethode om de huid in de diepte te vernieuwen zonder de opperhuid te beschadigen.

Werking
Microneedling therapie is een behandelmethode waarbij met behulp van een speciale naaldtechniek microscopisch kleine gaatjes in de huid gemaakt worden. De gaatjes zijn niet zichtbaar maar prikkelen de huid om het natuurlijke herstelproces te activeren. 

Het doel is om gecontroleerde beschadiging onder het huidoppervlak te maken. Door de prikkeling van het onderhuids bindweefsel wordt de huid gestimuleerd tot de aanmaak van nieuwe cellen en wordt er collageen en elastine aangemaakt om de huid te repareren. Als reactie op deze behandeling wordt de huid dikker en steviger waardoor uiteindelijk littekens, rimpels en andere huidaandoeningen verminderen. 
De Dermica GoldPen verbetert ook de opname huidverzorgingsproducten, serums en crèmes worden tot 1000x beter opgenomen. 

Resultaat 
De huid krijgt een intensieve boost en na een paar dagen is het resultaat van de behandeling al zichtbaar. Na een aantal behandelingen zal de huid geleidelijk aan veel steviger en gladder worden. De huid wordt egaler en krijgt een stralende huidteint. Huidoneffenheden zoals rimpels en acne zullen geleidelijk vervagen. Doordat de huid zichzelf vernieuwd zullen ook verstoringen in het pigment verminderen (pigmentvlekjes, ouderdomsvlekjes en zonschade).

 

Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 4 tot 6 behandelingen aanbevolen..

Dermica GoldPen
De GoldPen is het meest professionele apparaat op het gebied van microneedling. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en instelbare diepte, is het mogelijk de behandeling aan te passen aan ieders individuele behoefte.

 

Met de Dermica GoldPen is het mogelijk ook moeilijk bereikbare gebieden te behandelen, zoals rond de ogen, lippen en op de neus.

Naalden
De Dermica GoldPen maakt gebruik van disposable naaldjes.
Een naaldcartridge heeft 11 kleine chirurgisch geslepen naaldjes,  is steriel en hygiënisch verpakt en eenvoudig in gebruik.

Materiaal: medische kwaliteit chirurgisch roestvrij staal, in bezit van een CE goedkeuring en ISO certificering.