wenkbrauwen

Voor de make-up word gewerkt met Mii Cosmetics, compleet met een 100% minerale make-up lijn.

De belangrijkste dag in je leven. Je trouwdag. Juist dan wil je er op je mooist uitzien. Als ervaren visagist leer je door de jaren heen alle tips en trucs uit het vak om jou een geweldig uiterlijk te geven. De professionele producten van Mii, garanderen dat je make-up mooi blijft. We nemen alle tijd om ervoor te zorgen dat jij er stralend uit ziet. Ook als je bijna geen make-up gebruikt en een naturel make-up wilt op je trouwdag ben je bij ons aan het goede adres. 

Bij een bruidsmake-up beginnen we altijd met een afspraak om een proefmake-up te maken. Op die manier kunnen we inventariseren wat uw wensen zijn en bespreken we wat de aanpak wordt. Tip: boek de proefmake-up, hairstyling en het doorpassen van de jurk op dezelfde dag om zo een supervoorbeeld voor ‘de dag’ te krijgen.
Tijdens de proefmake-up bespreken we met u welke stijl- en kleurwensen u heeft, aangepast aan uw jurk, bloemen en stijl. Aan de hand van uw persoonlijke uiterlijke kenmerken, voorkeuren en uw bruidskleding zullen we u een passend advies geven over de te gebruiken kleuren en stijl. 

TOUCH UP
In de loop van uw dag is er de mogelijkheid dat Shine SkinCare op locatie de bruidsmake-up bij komt werken, of indien u wenst een compleet nieuwe look aan kan brengen!

FAMILIE EN GASTEN
Wilt u graag uw moeder, schoonmoeder, zusjes, schoonzusjes of bruidsmeisjes voorzien van een feestelijke make- up. Ook dit is mogelijk door Shine SkinCare.

Bruidsmake up*

– proefmake-up € 25,- 

– bruidsmake up thuis € 100,- 

– bruidsmake up op locatie ‘s avonds € 65,- (touch up of andere look)

– daggast/getuige make up € 35,-

– wimper extensions € 75,-