Shine SkinCare hanteert de Pixel Fractional behandeling voor huidverjonging. Deze laser schiet hele kleine perforaties in de huid met behulp van laserlicht: per vierkante centimeter maakt de laser 50-100 kleine gaatjes. Deze kleine openingen genezen heel snel omdat ze aan alle kanten worden omgeven door gezonde huidcellen. Zo wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen en meer collageen aan te maken.

Tijdens het genezingsproces worden zowel de opperhuid als het bindweefsel in de lederhuid vernieuwd. Dit betekent dat de huidtextuur en de stevigheid van de huid zichtbaar wordt verbeterd.

De behandeling kan toegepast worden vanaf 30 jarige leeftijd. Tijdens een consult vooraf kan de behandelaar beoordelen of u een lichte of intensieve pixel behandeling nodig heeft.

Huidreactie:
Een zeer rood en warm gelaat. De huid kan nog tien dagen na de behandeling reageren op de behandeling. Houd u hier goed rekening mee. U kunt het gelaat koelen met een koelelement uit de koelkast of vriezer met een doek eromheen.

De Pixel Fractional behandeling is uitermate geschikt voor:
Algehele huidverjonging, Stralende egale teint, Rimpels en fijne lijntjes, Acné littekens, Het verwijderen van pigmentvlekken (ouderdomsvlekken en zonbeschadiging), Huid verstrakking, Het verbeteren van de porie structuur, Kraaienpootjes rondom de ogen.

Duur behandeling:
30 – 60 minuten

Advies:
Vermijd 8 weken voor en na de behandeling zonlicht en bezoek geen zonnebank. Het is aan te raden om deze behandeling aan het begin van de herfst of tijdens de winter te ondergaan. Dan kunt u enkele behandelingen achter elkaar ondergaan zonder al te veel moeite te doen om de zon te vermijden. Een consult vooraf is belangrijk zodat de behandelaar u de juiste indicatie kan geven op basis van uw huidconditie.