Botuline Toxine

Botuline Toxine wordt gebruikt om de spier te ontspannen, waardoor rimpels verminderen en uitdrukkingsrimpels vervagen. Botuline Toxine wordt vaak gebruikt bij herhaalde spierbewegingen, zoals bij fronsrimpels, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes. Het resultaat is een zachte en natuurlijke gelaatsuitdrukking met behoud van de normale mimiek. Alleen de ingespoten spieren ontspannen de andere gelaatsspieren blijven ongewijzigd.

Botuline
Toxine

What We Do

Botuline toxine

Bij Shine Skincare wordt met Azzalure gewerkt. Het merk Azzalure is een van de meest zuivere botuline toxine producten op dit moment. Er is al veel ervaring met het gebruik van Azzalure voor het behandelen van gelaatsrimpels en wordt aan zeer strenge controles onderworpen. Er wordt met kleine prikjes Azzalure in de spier gespoten waardoor deze spier ontspant. Met als resultaat dat de rimpel vermindert of zelfs verdwijnt. Het resultaat is na ongeveer 5 dagen zichtbaar.

Huidreactie

U kunt wat rode plekjes hebben op de behandelde zones. Soms treedt er op de injectieplaats een klein blauw plekje op. Dit trekt meestal binnen twee dagen weg. De duur van het effect ligt bij eenmalig gebruik tussen de 3 tot 6 maanden*. Bij regelmatige herhaling van de behandeling zal het cosmetisch effect tot wel zes maanden aanhouden. Interval is 3 maanden

Advies

Advies Shine skincare adviseert u 48 uur na de behandeling geen inspanningen te hebben waarbij u kunt gaan transpireren. Wacht dus met sporten, het bezoek aan een sauna of het nemen van een hete douche. * Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten. Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op.

Cosmetisch arts Babak Mahdavian Delavary is geboren in Teheran en startte met zijn opleiding geneeskunde in 2002 aan de Eramus Universiteit te Rotterdam. Eenmaal afgestudeerd is hem een mozaïek subsidie toegekend voor zijn promotieonderzoek naar de rol van macrofagen in littekenvorming bij brandwonden. Zijn moeder introduceerde hem uiteindelijk in het vak cosmetische geneeskunde. Dokter Babak wordt door klanten omschreven als erg sociaal en vriendelijk en staat bekend om zijn eerlijke en realistische advies. Hij is gespecialiseerd in huidverbeteringstechnologieën met verjongingseffecten zoals injectables, PlexR, lasers en peelings. Naast het behandelen van zijn cliënten geeft hij regelmatig trainingen aan andere artsen over nieuwe injectietechnieken. Ook blijft hij zichzelf veelvuldig specialiseren door middel van cursussen in binnen en buitenland.
Babak Delavary
Cosmetisch arts