Steeds meer mensen zijn zich bewust van de gevaren van overmatig of verkeerd zonnen en zonnebank gebruik. Ondanks deze gevaren blijft de vraag naar een mooi egaal bruine teint bestaan. Infinity sun spray tan biedt hiervoor dé uitkomst, het hele jaar door!

Infinity Sun

“The world’s #1 celebrity spray tan.”

Shine SkinCare werkt met het top merk Infinity Sun! Dit merk is ontstaan in Hollywood, Californië USA, en heeft zich ontwikkeld tot ‘s werelds nummer één merk in sunless tanning. Bij Infinity Sun wordt de meest innovatieve technologie gecombineerd met topkwaliteit spray-tan vloeistoffen en verzorgingsproducten. Door het perfecte vernevelingsapparaat krijgt u de perfecte kleur die u wenst.


Een veilige en snelle manier om in een paar minuten tijd een prachtige egale bruine teint te krijgen. Het is hét grote alternatief ten opzichte van de zon en zonnebank.
Wist u dat een zonnebank vele malen slechter is dan de zon!

Met een speciaal ontwikkeld spray tanning apparaat wordt de tanningvloeistof op de huid verneveld. Tijdens het vernevelen is de bruine teint direct zichtbaar. Na de behandeling van slechts 10 minuten heeft u direct een egaal bruine teint. Naarmate u de vloeistof, qua tijdsduur, in laat werken des te bruiner zult u worden. Gemiddeld laat u de spray tan 8 uur inwerken voor een natuurlijke bruine kleur.

LET OP: was uw handen niet, pas op met regen, probeer niet te transpireren, kortom: mijd alle contact met water op de dag van de tanning!

Waarom Spray Tanning:

  • direct resultaat en een natuurlijk bruine teint
  • het is snel en verantwoord
  • het verzorgt en voedt de huid, de lotions bevatten Aloe Vera, Vitamine E & A
  • geweldig voor bruidjes, feesten, evenementen, vakanties, etc.
  • je voelt je een stuk beter met een mooie kleur
  • de kleur wordt afgestemd op het huidtype
  • het is bovendien gezonder dan uitgebreid zonnen of zonnebank sessies!

Er zijn geen nadelige effecten bekend. Al onze lotions zijn op natuurlijke basis en vrij van parabenen. Voor de zekerheid wordt Spray Tanning niet gedaan bij mensen met psoriasis, eczeem, snij- of schaafwonden, tenzij het met barrierecrème kan worden ingesmeerd. Als je last hebt van vitiligo, is het juist de moeite waard om een Spray Tan te proberen. Afhankelijk van de huidverzorging en het huidtype blijft een behandeling ca. 7 tot 10 dagen behouden. Herhaal je de behandeling daarna dan bouwt zich een diepere kleur op. 

BESCHERMT SPRAY TANNING TEGEN UV STRALING?
Nee, de tanning lotion beschermt níet tegen UV straling. U dient zich ten aller tijden in te smeren met een goede SPF factor, [ comfort zone ] Sun Protection SPF 4 t/m 50 verkrijgbaar bij Shine SkinCare, om verbranding te voorkomen en een juiste bescherming is absoluut een must! Laat u door ons adviseren welke Sun Protection Factor bij uw huidtype past.

GENIET VAN DE ZON, BESCHERM JE TEGEN DE SCHADELIJKE STRALEN!
Huidkanker krijg je door teveel blootstelling aan de zon. Niet alleen als je verbrandt.
Voorkom huidkanker:

  • Smeer je goed in
  • Bedek je huid
  • Zoek de schaduw op


VOORBEREIDING VAN DE SPRAY TAN
Scrub de huid voor de behandeling met de hiervoor bestemde Exfoliant om loszittende dode huidcellen te verwijderen. Gebruik geen oliehoudende producten. Scheren (24 uur), harsen (48 uur) voor de behandeling (anders is de huid te gevoelig). Voor uitstekende bodyscrub kunt u ook terecht bij Shine Skincare.

OP DE DAG VAN DE SPRAY TAN BEHANDELING
Spoel zo kort mogelijk voor de tanning uw lichaam schoon met alléén warm water. Gebruik op de dag van de tanning géén bodylotion, vloeibare make-up of dagcrème, mascara mag wel blijven zitten. Draag donkere loszittende kleding, aangezien de vloeistof de eerste 8 á 9 uur nog wat af zou kunnen geven.

NA-BEHANDELING VAN DE SPRAY TAN
De tanninglotion droogt gedurende het aanbrengen, wel heeft de vloeistof tijd nodig om op de huidcellen te ontwikkelen. Daarom adviseren we, niet douchen tot 8 á 9 uur na de tanning. Vermijd water, ook regen en transpiratie, tot na de eerste douche. Om de kleur goed te behouden adviseren wij tijdens de douche een hydraterende sunjunkie safe tan douchegel te gebruiken. Na het douchen, kunt u het beste een hydraterende safe tan bodylotion gebruiken.

SPRAY TAN OP LOCATIE
Wij bieden u tevens de mogelijkheid aan, een tanning-sessie op locatie, vanaf 4 personen, binnen een straal van 10 km, indien de afstand meer dan 10 km is, berekenen we een kilometer vergoeding.

BODYMIST
Voor thuisgebruik bieden wij Infinity Sun Glow on the Go aan, zodat u thuis uw mooi egaal bruine teint optimaal kunt behouden. Eenvoudig in gebruik en uiterst doeltreffend! De Glow on the go is zeer gemakkelijk aan te brengen.