PRINCESS® MESO FILLER TREATMENTS

Rimpels en lijntjes die tot 90% verminderen, allemaal dankzij de Pistor Eliance Meso Gun. Een langdurig, verbluffend maar zeer natuurlijk resultaat, na slechts één behandeling!

PRINCESS® MESO ANTI-AGING TREATMENT

Doordat het lichaamseigen hyaluronzuur afneemt naarmate de leeftijd vordert, ontstaan er lijntjes en rimpels. Met de Pistor Eliance Meso Gun wordt het natuurlijk hyaluronzuur in de huid, d.m.v. kleine injecties, weer aangevuld en worden de lijntjes en rimpels opgevuld.

PRINCESS® MESO RICH SKIN BOOSTER TREATMENT

De Princess® Meso Rich Skin Booster Treatment verbeterd de elasticiteit, hydratatie, spanning, structuur en teint van de huid en vult fijne lijntjes op. Direct een ‘natural glow’ die tot 4 weken aanhoudt! In kuurverband (3 behandelingen om de 4 weken) houdt het resultaat tot 8 maanden aan. Ook perfect voor het behandelen van acne littekens.

Biopeeling

PRINCESS® HYALURON FILLERS

Wij werken uitsluitend met het beste, zuiverste en meest veilige hyaluronzuur fillers om het beste resultaat te bereiken. De PRINCESS® fillers zijn op basis van natuurlijk hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof hierdoor is de behandeling zeer veilig en de kans op reactie nihil.